sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Sunnuntait on parhaita










Sunnuntaisin on rauhallista. Varsinkin tänään kun sataa vettä ja on harmaata. Hain poikaystävän aamulla töistä eikä kaupungilla näkynyt yhtäkään autoa. 
Tänään saa hyvällä omalla tunnolla syödä aamupalaksi kaakaota ja raparperipiirakkaa. Ehkä jopa vaniljajäätelön kera. Saa laittaa telkkarin kiinni ja lukea kirjablogeja ja lisätä tuhat kirjaa to be read-listaan. Saa polttaa kynttilöitä koska tuntuu syksyltä. Saa olla pesemättä pyykkiä tai tiskaamatta. Ja illalla saa katsoa ainakin neljä jaksoa Orange is the new blackiä putkeen. Ei saa ajatella maanantaita tai sitä että huomenna täytyy herätä aikaisin. Monilla ihmisillä sunnuntait tuhlautuu siihen kun jo hermostuksissaan odotetaan maanantaita ja laskeskellaan montako tuntia on vielä aikaa ennen kuin tulee aamu ja täytyy lähteä töihin. Sellaisilta ihmisiltä menee sunnuntai hukkaan. Unohda maanantai ja kotiaskareet, heitä kulahtaneet villasukat jalkaan ja tee sitä mitä juuri nyt tekee mieli. 

2 kommenttia:

  1. Äh, miks luin tän vasta tänään? Mulla meni koko sunnuntai siivoamiseen ja siivoamisen miettimiseen. Täytyy tänään skarpata ja kattoo OITNB loppuun :D (sori jos tuli sama kommentti kaks kertaa, en näköjään vieläkään oo tekniikan ihmelapsi)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nonni nyt si ryhdistäydyt etkä riehu tollai! :D

      Poista